Kuala Lumpur connection

La calma abans de la tempesta

La calma abans de la tempesta

Minut 1 de viatge desprès de tropecentes hores de vol,  i ja ens toca improvisar. Ens vam passar de llestos amb la connexió Kuala Lumpur – Surabaya pensant que amb 3 hores d’enllaç en tindrem prou contant paperassa, maletes, controls i tornar a embarcar. Però quan et trobes que el vol de Frankfurt s’endarrereix i arribes amb menys de 2 hores de marge es comença a posar la cosa peliaguda. Si li sumes a més la següent seqüència ja canvia a surrealista:

Terminal KLIA-1: Un cop amb les maletes ja a la mà anem a un punt d’informació.

– Buenos días, ¿nos podría indicar de dónde sale este vuelo? (vol de Citilink)

– Esto no sale en mi sistema pero estoy seguro que sale de la Terminal KLIA-2.

Per arribar un tren llançadora que triga 3 minuts ens porta d’una terminal a una altra. Sumant els 15 minuts que hi ha entre tren i tren…

Terminal KLIA-2: Als panells no surt el nostre vol… Anem al punt informació:

– ¿Éste vuelo sale de aquí tal como nos han dicho?

– No no, este vuelo sale desde KLIA-1 seguro!

A corre i a desfer el camí!!!i el temps es va escurçant.

Terminal KLIA-1: Queda poc menys d’una hora, va que ho aconseguirem!

Punt d’informació de sortides.

– No no, este vuelo no opera desde KLIA. No sale en mi sistema, no puedo decirte más. Puede que salga desde otro aeropuerto de Kuala Lumpur.

La tempesta

La tempesta

Moment de shock! Ok, calma, donem-lo per perdut i anem a cercar alternatives per anar a Surabaya. 3 hores més tard continuem a la barra del punt d’informació i acabem amb un bitllet pel dia següent cap a Jakarta a primera hora i bastant menys pasta xD. Un cop allà a provar sort si trobem bitllet cap a Pangkalanbun (Borneo) per poder veure els orangutans ni que sigui sacrificant el primer dia. I si no continuarem improvisant.

Després d’unes esgotadores hores anem directes a l’hotel de l’aeroport. 200 €uros per passar unes poques hores… Estem bojos o què? Però no ens han vist les pintes de motxileros que portem? Afortunadament si que han vist el nostre aspecte i allà mateix ens ofereixen una alternativa més econòmica prop de l’aeroport i amb shuttle particular inclòs. Si, ho sabem, podríem haver-nos quedat a l’aeroport però després de més de 24 hores en marxa necessitem una dutxa i estirar el cos.

Abans però, al passadís d’un hotelet que porten dos adolescents a les afores remotes de Kuala Lumpur, intentem passades les 23:30 hores, contactar amb en Jeni (el nostre contacte a Pankalanbun) per explicar-li la situació. Increïblement resulta que està connectat al xat del gmail i podem explicar-li tot… “No problem mai frens, der are a flait to jiar at 15:15 and it jas 73 free sits. Shhure you can bui twu of them…”. Anem a dormir ni que sigui un parell d’hores un pelet més tranquils.

Conclusiones e información útil para otros viajeros (a Junio de 2014):

– Al llegar a KLIA-1 si llegas a las Gates C es normal coger un tren antes de visados, maletas ni nada.

– La terminal/Aeropuerto LCCT está cerrado.

– KLIA-2 es una nueva terminal de KLIA que alberga la mayoría de vuelos de la antigua LCCT (No todos)

– La compañía Citilink (low cost Garuda) NO OPERA desde KLIA. Opera desde Subang.

– El aeropuerto de Jakarta consta de 3 terminales. La internacional es la 2. La 1 es doméstica. La 3 no sabemos. Hay una línea de autobuses shuttle que van de una a otra continuamente y su uso es gratuito.

 

P.S.: aquest post l’estem escrivint des de l’aeroport de Pangkalanbun (Borneo), havent vist i jugat amb els orangutans 😀 i a punt per anar a la nostra propera destinació (dracs de Komodo cap allà anem!)

Relax amb el bitllet cap a Pankalanbuun pillat

Relax amb el bitllet cap a Pankalanbuun pillat

P.S.2: Assabentar-nos de la dècima al arribar al hotelet de Kuala Lumpur no va acabar d’ajudar a pujar les energies precisament…

Categories: Indonèsia 2014 | 2 comentaris

Navegació d'entrades

2 thoughts on “Kuala Lumpur connection

  1. Antoni Jiménez

    Bé. Espero que la setmana vinent pugueu fer vacances. Entenc que en un blog heu d’explicar les vostres peripècies del tipus que siguin com a experiencia d’altri. Però pot-ser, a efectes de mantenir la moral de “la tropa”, el més desagradable el reserveu per explicar a la tornada. De moment quedem tranquils veient-vos. Naturalment cansats, però animats per continuar disfrutant les meravelles planificades i superant els entrebancs no planificats.
    Xorrades com això de “la décima” no ha d’interferir en el vostre estat d’ànim.
    Parlant d’estats d’ànim, nosaltres estem perfectament. El petit trencament emocional de la Núria a l’acomidament no ha tingut cap continuitat i està molt animada esperant amb delit les vostres fotos dels orangutans i els dragons. Aquest últims, encara que siguin pocs, esperem veure’ls una mica més a prop que “el rinoceront blanc” de Tanzània.

    Una abraçada molt forta. Que hagueu disfrutat de l’hotel aquestes poques hores i que les dues nits seguents al vaixell i la visita a Komodo cumpleixin les vostres/nostres expectatives.

    Un munt de petons dels “papis”. Aquet dissabte crec que surtim a sopar els quatre.

    Antoni.

    PS. Dedueixo pel vist al Flickr que la foto del Jere a les aigues també l’heu venuda i l’han utilitzada. Ja ens n’informareu.

  2. Mareeee mevaaaa nens!!! Ja us ha passat de tot eh!! 😛 😛 😛
    Ara ja viatge plàcid! 😀

    Tinc ganes de veure les fotos dels orangutaaans i del barquitu!!!!

Deixa un comentari

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.